TEREN CU HALĂ DE ÎNCHIRIAT ÎN PLOIEȘTI

2.500 Lei

Prezentare generală

  • Pret 2.500 Lei
  • TipTeren cu hala
  • Sold No
  • DebitorLIGHT PROJECT GLOBAL SRL
  • LocalizarePloiesti

Descriere

LIGHT PROJECT GLOBAL SRL- în faliment, reprezentată de FINECO INSOLVENCY SPRL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului, oferă pentru închiriere:

• Hală cu o suprafată construita la sold de 822 mp, împreună cu terenul pe care se află edificată construcția în suprafață de 4.357 mp.

Hala are regim de înălțime parter, cu o singură deschidere de 16m, înălțime maximă de 8,5 m. Închiderile perimetrale sunt din panouri de isopan, cu spumă poliuretanică. Pe toată lungimea sunt încastrate ferestre industriale cu o înălțime de cca 1,m pentru asigurarea iluminatului natural. Pe latura de V sunt montate două uși rabatabile care permit accesul mașinilor de mari dimensiuni. Echipamentele și instalațiile de încălzire nu mai există (au fost demontate anterior deschiderii procedurii de insolventă).

Imobilul este situat în partea de Sud a municipiului Ploiești, în zona Hipodromului (la limita între cartierul Petrolul și Mimiu). Proprietatea dispune de branșament la rețelele de utilități locale (energie electrică, canalizare, apă curentă, gaze), dar nu este conectată la utilități.

Prețul de închiriere al halei este de 2500 lei/lună.
Dacă se dorește închirierea halei împreună terenul și celelalte construcții aflate pe teren (magazii, garaj, platformă betonată), prețul este de 5000 lei/lună

Pentru mai multe informatii ne puteți contacta la numerele de telefon: 021.335.00.18; 0732123002 sau la adresa de e-mail: office@finecoinsolvency.ro.

Localizare

Similar properties