Selectie de oferte pentru demontare panouri publicitare Metrou

Prezentare generală

  • TipBunuri mobile
  • Sold No
  • DebitorSPECTACULAR OOH & PRINTING SRL
  • LocalizareBucuresti

Descriere

FINECO INSOLVENCY SPRL, în calitate de administrator judiciar al societății SPECTACULAR OOH & PRINTING SRL – în insolvență, organizează selecție de oferte, tehnice și financiare, pentru angajare societate specializată în prestări servicii demontare panouri publicitare, plasme, instalate în interiorul, cât și în exteriorul stațiilor de Metrou din Municipiul București (aproximativ 399 bucăți), precum și servicii de relocare/transport a bunurilor demontate în altă locație din Municipiul București.

Prețul și durata de executare a lucrarii/contractului:

• Oferta va cuprinde valoarea serviciilor detaliate pe fiecare tip de serviciu solicitat conform ofertei, respectiv servicii de demontare (I. Panouri publicitare interioare și II. Panouri publicitare exterioare) și servicii de relocare/transport în altă locație din Municipiul București, cu mentiunea aplicării sau nu a TVA.
• De asemenea, preţul va include toate cheltuielile directe şi indirecte legate de prestarea serviciilor care formează obiectul contractului.
• Pretul va fi specificat distinct pentru fiecare operațiune în parte (demontare, manevrare), iar prețul pentru transportul bunurilor va fi menționat per km.
• Termenul de realizare a serviciilor este de maximum 45 de zile de la data semnării contractului de către reprezentanții legali ai Spectacular OOH & Printing SRL.

Prestatorul este informat cu privire la faptul că în ceea ce privește demontarea panourilor publicitare
situate în exteriorul stațiilor de metrou este posibilă a fi necesară obținerea unor autorizații de desființare, administratorul judiciar solicitând autorităților competente opinia în acest sens. Lista completă a panourilor publicitare și a celorlalte bunuri, precum și informații suplimentare se pot obține de la administratorul judiciar sau administratorul special al societății.

Ofertele tehnice si financiare se pot depune la sediul administratorului judiciar din Bucuresti, Str. Lânăriei nr. 147, ap. 5-7, sector 4, (intrare din Str. G-ral Candiano Popescu), până cel târziu la data de 30 ianuarie 2023, ora 16:00.
Relații suplimentare se pot obține la telefon: 021.335.00.18; 021.335.03.06, sau
email: office@finecoinsolvency.ro.

Localizare