Imobil de lux, teren, mobilier și aparatură electronică in Bd. Timisoara, sector 6

Prezentare generală

  • TipApartamente, case, vile
  • Sold No
  • DebitorLENIX LOGISTIC SERVICES SRL
  • Localizaresector 6 , Bucuresti

Descriere

Proprietatea imobiliară este alcatuita din teren in suprafata de 600 mp conform acte (601,13 mp conform masuratori) si cladire cu regim de inaltime S+P+1+M+garaj cu o suprafata construita la sol de 193,08 mp (din care casa 174,81 mp, restul fiind terasa).  

Suprafata utila a casei este de:– subsol: 22 mp; garaj: 21 mp; etaj si parter cca 220 mp; mansarda: cca 110 mp.

Cladirea dispune de urmatoarea solutie constructiva / dotari: infrastructura – fundatii continue din beton armat, cu subsol sub garaj; suprastructura: stalpi si grinzi din beton armat, caramida dublu tencuita cu armatura; acoperis – sarpanta din lemn, cu invelitoare din tigla ceramica.

Utilitati:

Apa curenta, cu bazine tampon de 1600 l, hidrofor pentru ridicarea presiunii, put la 10 m adancime cu hidrofor dedicat pentru udarea gradinii; retea de apa cu posibilitatea conectarii de furtun in curtecanalizare, cu camine de vizitare, retea de colectare a apelor pluviale de pe acoperis si din curteincalzire – centrala termica pe gaze naturale cu boiler si panouri solare pentru inclazirea apei menajere; 

Instalatia de incalzire este hibrida (prin pardoseala in zonele cu pardoseli reci, calorifere aluminiu in rest), cu distribuitoare pentru fiecare camera, sistem de reglare a temperaturii in fiecare camera

Instalatie electrica de 380 v, cu generator de back-up Cat Olympian GEP 24-2 de 24 KVA, care include și prize exterioare;

Retea IT, de televiziune si telefonica cu prize in fiecare camera, retea de supraveghere cu Swich-urile și modem-urile aferente montate in rack special in zona de utilitati a casei.

Finisaje lux: pardoseli reci – gresie din import de calitate luxpardoseli calde – parchet lemn de stejar, triplu stratificattamplarie interioara din lemn, de calitate lux, glafuri interioare din lemntamplarie exterioara din lemn cu geam tip termopan, cu jaluzele automatizate, glafuri exterioare din piatra. In zona scarii sunt realizate geamuri cu vitralii prin care este asigurata iluminarea naturala a acesteia, scara interioara din beton armat, imbracata in lemn, cu balustrada din fier forjatinstalatii de iluminat de calitate inalta, cu spot-uri, console, etc, cu automatizare si control din tabloul general sau cu ajutorul unei aplicatii speciale – prin internet; dressing-uri amenajate (cca 4 bucăți);  instalatii sanitare de calitate lux- cabina de dus fara cada, cu evacuarea apei prin podea, baterii cabine /lavoare de inalta calitate, cazi de baie lux, mobilier baie luxinstalatie audio premium cu boxe Bose la parter si in exteriorinstalatie de iluminare a casei cu lampi led cu senzor de amurginstalatie de supraveghere cu camere de luat vederi si DVR (3 buc), camere cu IP (4 buc)instalatie antiefractie cu senzori de miscare in interior si de vibratie la geamuri, cu alarmare prin internet /telefoncontrol, automat din tabloul central sau din aplicatie internet a jaluzelelor exterioareaer conditionat Samsung pentru fiecare camera instalatie de degivrare pentru burlane si terase;  subsol cu başă (hidroizolații) si pompa pentru evacuarea apelor în cazul inundațiilor;  sistem de irigatie automatizat pentru intreaga grădinagradina amenajata cu gazon, arbusti, alte plante decorativegard in jurul perimetrului din zidarie, inaltime de cca 2,2 mpoarta de acces auto si poarta de acces pietonal automatizatecamera de depozitare speciala, cu sistem de securitate separatsera parter cu panou automatizat pentru asigurarea umbrei in zilele insoritecopertina retractabila automatizata pentru terasacurte pavata cu pavele din beton cca 70 mp.

Proprietatea este situata in zona B-dului Timisoara, in cvartalul marginit de Bdul Timisoara la S, str Moinesti la E, str. Liniei la N si str. Valea Lunga la V. Str. Petuniei este o cale de acces cu sens unic, pe directia E-V (dinspre strada Moinesti). In zona sunt locuinte unifamiliale cat si blocuri de locuinte. De asemenea la cca 200 m V se afla Depoul RATB.

Pret:540,000 euro

Localizare